С Promotion Box използвате само функционалностите, които Ви трябват, за да управлявате максимално ефективно своята промоционална кампания. Може да търсите цялостно решение (т.е. всичко на едно място). В друг случай може да се нуждаете само от едно нещо – например инфо-линия, теглене на томбола (с или без нотариус) или само модул за одобрение на касови бележки. Сами избирате какво да включите и какво – не.

Всичко започва от запитването. Ако се свържете с нас и ни разкажете каква кампания планирате, ще можем да Ви предложим най-удобното решение. Възможностите за ангажиране на крайните потребители са изключително много – от игрови елементи в механизма на промоцията, през заявяването на тестови мостри, поставянето на ежеседмични или месечни мисии и много други!

УПРАВЛЯВАЙТЕ МАКСИМАЛНО ЕФЕКТИВНО

ВАШАТА ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Вие избирате

Механизъм

Консултирайте се с нашия екип за най-подходящия механизъм за Вашата промоционална кампания: регистрация за томбола след покупка, „събери и спечели“, игровизация или друго.

Награди

Правилната структура на наградите в потребителската промоция е Вашият ключ към по-добрите резултати. Изберете дали да раздадете много еднакви награди или да имате пирамидална структура с голяма награда на върха.

Игрови елементи

Игровизацията е сред най-добре работещите подходи за ангажиране на Вашите клиенти. С игровите елементи в Promotion Box можете да поддържате дългосрочни и успешни отношения с потребителите на Вашите продукти.

Настройване

Дали ще използвате цялото портфолио от функционалности или само една, зависи само от Вас. Настройваме платформата Promotion Box бързо и лесно според това, от което се нуждаете!

Кликнете върху схемата, за да я увеличите.