Promotion Box Ви дава всичко, от което се нуждаете, за да превърнете своята потребителска промоция в машина за продажби. Платформата Ви помага и да изградите собствена база данни с реални потребители на Вашите продукти, а след това да общувате с тях дългосрочно и пълноценно, в пълно съответствие със законовите разпоредби.

Разполагате с богат избор от модули, които можете да добавите към своята кампания. Ние ще ги адаптираме така, че изцяло да отговарят на това, което търсите. С тяхна помощ не само ще управлявате по-лесно промоцията при пълна измеримост на реализираните продажби, но и ще елиминирате така досадните опити за злоупотреби от страна на некоректни потребители.

Функционалности:

Цялостно решение за потребителски промоции: микросайтове с вградена механика от типа „събери и спечели“

Модул за игри с точки и баджове

Събиране на данни на стъпки (прогресивно профилиране)

Модул за качване и одобряване на доказателства за покупка

Опция: записване на търговския обект и закупения продукт

Пирамида на наградите – подобрява ангажираността на участниците

Официални правила според българското законодателство

Отчети в реално време

Инфо-линия за въпроси на потребителите и проверка на награди

Склад за съхранение и изпращане на наградите

Нашите предимства

Старт на кампаниите

От идеята до реалния старт на кампанията, в зависимост от сложността на механиката, с PromotionBox можете да сте готови в срок до няколко дни. Сложните промоционални активности с национално покритие се организират от три седмици до един месец.

Лесно за управление

Вече можете да се справите с ежедневните досадни задачи по управление на кампаниите много по-удобно. Административният модул улеснява контрола, а отчетите в реално време Ви позволяват да вземате адекватни и точни решения.

Пълна измеримост

Всяко действие на потребител се регистрира в административния модул на платформата. По този начин имате 100% измеримост на резултата. По всяко време знаете кои са клиентите, които най-често купуват Вашите продукти, в кои търговски обекти пазаруват и какви награди могат да спечелят.

ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ

ЗА ВАШАТА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПРОМОЦИЯ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Нашият екип

Христо Радичев
Country Manager

Христо има над 12-годишен опит в изследването на потребителското поведение и организирането на промоционални кампании/ програми за лоялност. Той ще Ви помогне да планирате успешен механизъм и да постигнете по-добри резултати.

Надежда Рашкова
Account Manager

Ежедневното управление на промоции и програми за лоялност изисква внимание към детайлите и своевременна обратна връзка към организаторите или участниците. Надежда ще се погрижи цялостната организация на Вашата кампания да бъде перфектна. 

Евгения Минева
Account Manager

Програмите за лоялност Ви помагат да ангажирате клиентите си и да научавате повече за техните потребителски навици. Евгения ще Ви осигури успешен старт на програмата и ще Ви помогне да изберете подходящите стимули за участниците.

Стефана Стефанова
Account Manager/ DPO

Всяка потребителска промоция или програма за лоялност трябва да съобразява със законовата рамка. Стефана е Вашият надежден консултант за пълно съответствие с действащите закони, както и за успешната координация между екипите.